Vi tilbyder / Reparation & Service - også under FABRIKGARANTIEN

KVALITETSKONTROL

 
Vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg ved at køre din bil på værksted. At du stoler på, at vi behandler både dig og din bil ordentligt. At kvaliteten er i top fra du kommer, til du går.

Derfor har vi indgået samarbejde med FDM, som bistår i kontrolbesøgene.

FDM kommer uanmeldt og tjekker bl.a. om den reparation/service bilen har fået, er udført korrekt, om fakturaen stemmer overens med det aftalte (dvs. det aftalte mellem dig og værkstedet).

AutoPartner har i FDM fået en samarbejdspartner med fokus på forbrugernes interesse.

Reparation & Service

 
Hos Din AutoReparatør A/S udfører vi service efter originale forskrifter. Dermed sikrer du dig FABRIKSGARANTIEN. Vi slukker servicelampen og stempler servicebogen.
 
D. 1. januar 2003 vedtog regeringen en lov om frit valg af autoværksted. Dvs., at du som kunde ikke behøver at få serviceret din fabriksnye bil hos et mærkeværksted til sky høje timepriser. Du kan med ro i sindet få lavet bilen bilen hos os og stadig bevare din fabriksgaranti.
 
Vi har mange års erfaring og kan derfor reparerer de fleste bilmærker. Vi har alt i udstyr - testere, 3D 4 hjulsudmåling, A/C maskine etc.
 
VIGTIG! Hos os skal du ikke bekymre dig om regningen. Vi er i løbende dialog med vores kunder og skulle der mod forventning være andet galt end det aftalte, så bliver kunden holdt orienteret om reparationen samt prisen. På den måde ved kunden, hvad der er lavet og hvad prisen er, inden han/hun kommer og henter bilen.
 
Din AutoReparatør A/S | CVR: 33646178 | Ørnevej 20, 4600 Køge  | Tlf.: 5657 4567 | info@dinauto.dk